Politie Rotterdam Rijnmond

Groot onderzoek naar overvallers waardetransportbedrijf

Feijenoord-Ridderster Korps / overig Noord Oost Rotterdam-Centrum Rotterdam-West RRD Waterweg-Noord Zeehavenpolitie Zuid

Datum publicatie: 04-04-2011 17:30

Maandagmorgen rond 06.00 uur overvielen gewapende overvallers een waardetransportbedrijf aan de Kiotoweg in Rotterdam. Twee medewerkers werden neergeschoten en raakten ernstig gewond. De overvallers maakten een groot geldbedrag buit.

De overvallers verschaften zich toegang tot het afgesloten binnenterrein door hekwerk te forceren. Daarna kwamen ze het pand binnen door een gepantserde deur te ontzetten. Binnen schoten de overvallers twee medewerkers neer. Zij raakten ernstig gewond, maar zijn inmiddels bij kennis.

De overvallers maakten een groot geldbedrag buit. Dit geld bevond zich in sealbags die door de overvallers in tassen werden gestopt.

Onbekend is nog hoe de daders zijn gevlucht en hoeveel het er in totaal waren. Twintig rechercheurs van de politie Rotterdam-Rijnmond werken de komende tijd aan deze zaak.

De politie zet alles op alles om de verdachten van deze gewelddadige overval op te pakken. Hebt u informatie en sprak u nog niet met de politie, belt u dan met telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.