Ingezonden persbericht


-- Persbericht --

Vakjury in beraad over de 5 mooiste foto's voor de Beste Reisfoto Verkiezing 2011

Nijmegen, 4 april 2011 - Vanaf vandaag gaat de vakjury in beraad om de mooiste reisfoto's te selecteren uit de - maar liefst - 851 ingezonden foto's voor de Beste Reisfoto Verkiezing 2011 op Wereldwijzer Reisforums. Het zal nog een hele kluif worden voor de jury om de 5 beste reisfoto's te kiezen, aangezien er veel mooie reisfoto's tussen zitten.

De verkiezing is dit jaar onderverdeeld in 5 categorieën: architectuur, natuur, portret, religie en straatleven. Reizigers hadden een maand de tijd om per categorie 1 foto inzenden. De vakjury heeft nog tot en met 10 april om per categorie één beste reisfoto te selecteren. De vakjury bestaat uit 7 leden en hebben allemaal ervaring in het fotografie vakgebied. Gezamenlijk zullen zij per categorie de winnaar uitkiezen.

De categoriewinnaars winnen een Wereldwijzer rugzak en staan in de finale. Wereldwijzer leden kiezen in de finale de uiteindelijke winnaar, die 2 vliegtickets naar Casablanca wint. De finaleronde loopt van 11 tot 25 april.

Wil jij de foto's bekijken of meer lezen over de Wereldwijzer Reisfoto Verkiezing 2011, ga dan naar www.wereldwijzer.nl/album/g743-reisfoto-verkiezing-2011.html

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een social media website, waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. De website wordt maandelijks door ruim 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht en al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 70 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.

-- Einde persbericht --

Noot voor de redactie,