Ingezonden persbericht


Ambitieuze nieuwkomer op notarismarkt
010Notaris wil grootste van Nederland worden

Rotterdam, 4 april 2011 - Rotterdam heeft weer een notaris met ambitie, na een periode waarin diverse bekende notariskantoren de stad verlieten. 010Notaris wil binnen een jaar de grootste notaris van Nederland worden door zich te onderscheiden met een moderne, klantgerichte aanpak.

010Notaris is een initiatief van notaris en ondernemer Thomas Langerwerf. Na eerder een succesvol notariskantoor opgebouwd te hebben in Utrecht, vestigt hij zich nu in Rotterdam. De afgelopen jaren verlieten juist diverse bekende notariskantoren de havenstad. Volgens Langerwerf heeft Rotterdam behoefte aan een ambitieus notariskantoor. "Notarissen hebben de naam om zaken ingewikkelder en duurder te maken dan nodig is. 010Notaris is een notaris van deze tijd die begrijpt dat mensen zaken snel en gemakkelijk willen afhandelen. Wij zijn een huisartsenpost voor notariële zaken." Vanuit Rotterdam bedient 010Notaris klanten uit heel Nederland.

010Notaris wil zich onderscheiden door uiterst klantgerichte en flexibele dienstverlening. De nieuwkomer is standaard 's avonds en in het weekend open - of daarbuiten, als dat nodig is. Langerwerf: "De meeste particulieren en ondernemers hebben tijdens kantooruren geen tijd voor een bezoek aan de notaris. Daarom zijn wij dagelijks van acht uur 's ochtends tot acht uur 's avonds, en ook op zaterdag, geopend."

Ambitie
Langerwerf wil 010Notaris binnen een jaar uitbouwen tot de grootste notaris van Nederland, gemeten naar het aantal geholpen klanten per medewerker. Dat wil hij onder andere bereiken door nauwe contacten aan te knopen met makelaars, fiscalisten, accountants, banken en advocaten. "Wij willen veel mensen op een efficiënte wijze helpen. Bij ons moet alles gemakkelijk zijn, inclusief de prijs. Klanten kunnen rekenen op nauwkeurige en bekwame dienstverlening door ervaren medewerkers, bij wie de deur altijd open staat."

010Notaris zet ook social media in om zo toegankelijk mogelijk te zijn voor klanten. Zo heeft het notariskantoor een eigen account op Facebook en is Langerwerf te volgen via Twitter.

Over 010Notaris
010Notaris is een jong, pragmatisch en ambitieus notariskantoor in Rotterdam dat klantgerichtheid, flexibiliteit en efficiency hoog in het vaandel heeft staan. 010Notaris is dan ook standaard 's avonds en op zaterdag geopend. 010Notaris verricht alle notariële werkzaamheden voor particulieren en ondernemers, zoals de koop van een woning, het afsluiten van huwelijkse voorwaarden, schenkingen, overdracht van aandelen en het oprichten van een bedrijf. 010Notaris, opgericht door Thomas Langerwerf, wil de grootste notaris van Nederland worden. Meer informatie: www.010notaris.nl of @010Notaris.