Gemeente Breda

Verplanten van bomen

In opdracht van de Gemeente Breda worden in de week van 4 april zeven bomen aan de Parade te Breda verplant.
Wat gaat er gebeuren
Tegenover de ingang van het Breda's Museum, bij het verlaagde carré, worden zeven bomen verplaatst. Dit gebeurt vanwege de herinrichting van de openbare ruimte voor onder andere de kinderspeelplek bij het verlaagde carré. Om nog optimaal gebruik te kunnen maken van de openbare ruimte bij evenementen en andere activiteiten en om schade aan de bomen te voorkomen, worden de bomen enkele meters opgeschoven. Planning
Conform de planning van de aannemer start het werk in de week van 4 april. Deze werkzaamheden duren naar verwachting twee dagen. Aansluitend wordt het gazon hersteld.
Wij vragen uw begrip voor eventuele overlast van de werkzaamheden. Het eerste jaar na de verplanting worden de bomen intensief gecontroleerd op hun behoefte aan water.
Informatie
Voor informatie over het verplantwerk kunt u contact opnemen met de heer J.L. de Jong van de Gemeente Breda, telefoonnummer (076) 529 48 74. Voor informatie over het evenement Smaakvol Breda kunt u terecht bij de heer H. van der Corput van de Gemeente Breda, telefoonnummer (076) 529 48 56.
Vragen aan de gemeente?
Attachment Grootte
tekening_smaakvol_breda.pdf 219.18 KB
Voor het openen van sommige bestanden kan extra software nodig zijn, zie hiervoor de uitlegpagina over downloads.

Zie het origineel