Politie Rotterdam Rijnmond

Aangifte via 3D nu ook op politiebureaus Overschie, Rozenburg en Hellevoetsluis

overig Rotterdam-West Zuid

Datum publicatie: 01-04-2011 16:41

Met ingang van 4 april gaan de politiebureaus van Rozenburg en Hellevoetsluis via 3D-Teleservice de aangiftes opnemen. Politiebureau Overschie volgt 5 april.

Bij 3D-Teleservice heeft de aangever via een driedimensionaal televisiebeeld persoonlijk contact met een politiemedewerker op een andere locatie. Door deze nieuwe werkwijze kan de politie burgers snel en efficiënt helpen. Er blijft meer tijd over voor de andere politietaken én het bureau kan langer open blijven.

De politie Rotterdam-Rijnmond kent meerdere manieren van aangifte doen en sluit daarmee aan op de verschillende behoeften van de burger. Aangifte doen op een manier die bij je past en past bij de ernst van het misdrijf. Het meest makkelijk en snel is aangifte via internet http://www.politie-rotterdam-rijnmond.nl. Ook kunt u bellen met 0900-8844. Daar wordt afgewogen wat voor die situatie de beste manier van aangifte is: via het internet, telefonisch of aan het politiebureau. Vervolgens kan meteen een afspraak worden gemaakt.