Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

GEORGINA VERBAAN STEM VAN KINDERNET

Amsterdam, 24 maart 2011

Actrice en presentatrice Georgina Verbaan is vanaf 4 april te horen als de voice-over van Kindernet. De nieuwe zender voor kinderen tussen 3 en 8 jaar wordt binnenkort gelanceerd en biedt kinderen het beste van twee marktleiders in kidsentertainment, Nickelodeon en Studio 100. Op de zender zijn zowel sterke nostalgische 'classics' als populaire hedendaagse series en films te zien.

"Ik was blij verrast toen ik werd gevraagd om in te spreken voor Kindernet, want ook ik ben opgegroeid met de series die binnenkort weer te zien zijn," aldus Georgina Verbaan. "En binnenkort kan ik ze samen met mijn dochtertje bekijken!"

Nostalgie versus de nieuwe helden

Op Kindernet zijn series te zien met de helden van toen, waaronder Alfred J. Kwak, Heidi, Vrouwtje Theelepel, David de Kabouter, Wickie de Viking, Maja de Bij, Boes en Nils Holgersson, afgewisseld met specials en films van de favorieten van nu zoals Samson & Gert, Big & Betsy en Dobus.

Kindernet is tussen 06.00 - 15.00 uur te zien op de frequentie van Comedy Central en maakt deel uit van het Nickelodeon portfolio welke verder bestaat uit Nick Jr., Nickelodeon, TeenNick en de digitale kanalen Nick Toons, Nick Jr. en Nick Hits.

Kindernet: vanaf 4 april tussen 06.00 uur en 15.00 uur

www.kindernet.nl


- EINDE BERICHT -

Credits beeld Georgina Verbaan: Leoni Ravestein

Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoeken wij u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.