Ingezonden persbericht


Rotterdam, 31 maart 2011
Zadkine opent koffiecorner in Oud Mathenesse

Het Zadkine Center Delfshaven opent maandag 4 april om 10.00 uur de eerste koffie- en theecorner in de wijk Oud Mathenesse. De corner biedt bewoners uit de wijk gelegenheid om na het winkelen even op adem te komen tijdens een heerlijk kopje koffie of thee en een gezellig praatje te maken met stagiaires van Zadkine of cliënten van de Buut. Tijdens de opening wordt de naam van de corner officieel bekendgemaakt.

Stagiaires
De koffie/theecorner is een samenwerking tussen Zadkine en dagactiviteitencentrum de Buut (onderdeel van de Pameijer stichting). Op maandag- woensdagochtend zijn stagiaires Helpende Zorg en Welzijn van Zadkine aanwezig. Op dinsdagochtend verzorgen cliënten van dagcentrum de Buut de corner. Stagiaires kunnen op deze wijze verschillende zorg- en welzijn taken uitvoeren voor hun stageopdrachten.

De corner is gevestigd aan het Pinasplein 7A te Rotterdam en is geopend van maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 12.30 uur. Vanaf september 2011 zal de corner vijf dagen per week geopend zijn.

EINDE PERSBERICHT