Gemeente Aalsmeer

van 4 tot en met 15 april

Afsluiting Hornweg van 4 tot en met 15 april

De Hornweg is van 4 tot en met 15 april afgesloten voor al het doorgaand verkeer in verband met het aanbrengen van duikers onder de Hornweg.

Het aanbrengen van de duikers is een complex werk vanwege de aanwezigheid van de grote hoeveelheid kabels en leidingen die in de weg liggen. Alle percelen zijn bereikbaar alleen moet er rekening worden gehouden met een omleidingsroute.
Autoverkeer wordt omgeleid via de Machineweg, Aalsmeerderweg, Middenweg, Molenvlietweg en. Fietsers worden omgeleid via de Machineweg en de Molenvlietweg. De omleidingsroute zal worden aangegeven met gele borden.

De provincie Noord-Holland werkt aan de vernieuwing en verbreding van de N201. Dit is hard nodig om het economisch belangrijke gebied rondom Schiphol en FloraHolland vitaal te houden. Onderdeel van het Masterplan N201+ is het project "Omlegging Aalsmeer - Uithoorn", waaronder de Hornweg valt.

De afsluiting is nodig vanwege het plaatsen van twee duikers in de Hornweg ter hoogte van de kruising met de nieuwe N201. Omwonenden die dicht bij het viaduct wonen kunnen hinder ervaren. De werkzaamheden bestaan uit aftrillen van bestaand asfalt, afgraven van gronden, het plaatsen van de duikers en asfalteren.

Kijk voor meer informatie op www.n201.info.