Politie IJsselland

|     |Brummen - Politie treft zakken wiet aan in auto           |
De politie heeft in de nacht van zondag op maandag 4 april in Brummen een 31-jarige man uit Arnhem aangehouden voor het bezit van softdrugs. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

De politie zag omstreeks 03.30 uur in Voorst een auto rijden die door de snelheidscamera werd geflitst. Dit viel de agenten op en zij besloten de auto te volgen. Eerst werd aan een spoedrit richting het ziekenhuis gedacht, maar toen de auto naar Brummen reed, hielden zij de bestuurder staande voor een controle. Tijdens de controle troffen de agenten in de auto meerdere vuilniszakken met hennep aan. De agenten hielden de automobilist aan voor het bezit van softdrugs. Hij is overgebracht naar het politiebureau en voor nader verhoor ingesloten. Zowel de drugs als de auto waarin de man reed zijn in beslag genomen. De drugs worden vernietigd. De politie stelt een onderzoek in.

2011044235

|     |Warnsveld - Vrouw aangehouden voor winkeldiefstal         |
Op zondag 3 april heeft de politie een 25-jarige vrouw uit Zutphen verhoord over een winkeldiefstal in Warnsveld. De dievegge werd betrapt door een winkelmedewerker.

De winkeldiefstal werd omstreeks 16.35 uur gepleegd in een supermarkt aan de Runneboom in Warnsveld. Een winkelmedewerker betrapte de vrouw bij het stelen van een aantal afslankproducten en waarschuwde de politie. De dievegge werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Na verhoor werd zij weer in vrijheid gesteld. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.

2011044102

|     |Lochem - Rijden onder invloed                             |
De politie heeft op zondag 3 april op de Barchemseweg in Lochem een 46-jarige automobiliste uit Barchem aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De politie zag de vrouw zondagavond omstreeks 22.05 uur rijden op de Barchemseweg in Lochem. Het rijgedrag van de bestuurster viel de agenten op en daarom hielden zij haar staande voor een controle. Een blaastest wees uit dat de automobiliste onder invloed was van alcohol. Hierop is de vrouw aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar zij 0.8 promille blies. De vrouw kreeg een rijverbod en er wordt proces-verbaal tegen haar opgemaakt.

2011044209

Einde berichten


---

(

(

---- --