Politie IJsselland

|Apeldoorn - Auto gestolen bij sportcomplex | | Zondagavond 3 april hebben onbekenden ondermeer autosleutels en een telefoon gestolen uit een kleedkamer van een sportcomplex aan de Valkeniersdonk in Apeldoorn. Met de sleutels is ook de bijbehorende auto gestolen.

De politie werd rond 22:00 uur gebeld over de diefstal, die even daarvoor was ontdekt. De gestolen auto is een zwarte Citroën C3 met kenteken 71-XJ-KD. De auto staat als gestolen gesignaleerd. Vermoedelijk is de deur van de gymzaal niet afgesloten geweest toen de gedupeerden aan het sporten waren. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar tips of getuigen. Zij kunnen de politie bellen via 0900-8844.

2011044197

|     |Apeldoorn - Tiener aangehouden na mishandelingen          |
De politie heeft op donderdag 31 maart een 16-jarige jongen uit Twello aangehouden op verdenking van het mishandelen van een leeftijdgenoot uit Wenum-Wiesel en een jonge vrouw van 20 uit Apeldoorn. De mishandeling vond eerder plaats, op 20 maart, in het Beekpark in Apeldoorn.

Op 20 maart omstreeks 15.30 uur had de jongen uit Twello in het Beekpark in Apeldoorn onenigheid met een aantal bekenden. Hierbij zou hij een 16-jarige jongen uit Wenum-Wiesel meerdere keren geslagen hebben. De Apeldoornse trok de jongen uit Twello samen met enkele anderen van de jongen uit Wenum-Wiesel af. Kort na dit incident keerde de Twellonaar zich ook tegen de Apeldoornse, waarbij hij haar ondermeer meerdere keren sloeg en haar bij de keel pakte. Hiervan deed zij aangifte bij de politie. Agenten hebben de verdachte op donderdag 31 maart aangehouden in Apeldoorn. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

2011040264

2011037226

EINDE BERICHTEN


---

(

(

---- --