Ingezonden persbericht


Geachte redactie,

In navolging van onderstaand persbericht van de politie meldt het OM dat de 38-jarige inwoner van de gemeente Schouwen-Duiveland in bewaring is gesteld door het rechter-commissaris. Hij zit nog 14 dagen langer vast.

511-2011 Man verdacht van handel in harddrugs, Schouwen-Duiveland

Op vrijdag 1 april 2011 heeft de politie een 36 jarige inwoner van de gemeente Schouwen-Duiveland aangehouden. De man wordt verdacht van handel in harddrugs (cocaïne).

De politie is al enige tijd bezig met een onderzoek naar deze persoon nadat er informatie was binnengekomen dat de man zich bezighield met de handel in cocaïne. De man werd aangehouden nadat hij even daarvoor in Zierikzee aan twee andere personen cocaïne had verkocht. Ook deze twee personen, twee mannen van 34 en 38 jaar, beiden uit de gemeente Schouwen-Duiveland, werden aangehouden. Deze beide mannen zijn inmiddels weer vrijgelaten nadat ze een verklaring hadden afgelegd. De 36 jarige verdachte is op verdenking van de handel in cocaïne in verzekering gesteld en wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Bij zijn aanhouding was hij in het bezit van cocaïne en een geldbedrag. Na de aanhouding van de man werden in twee woningen in de gemeente Schouwen-Duiveland nog doorzoekingen gedaan. De politie gaat verder met het onderzoek.