Red Bull MOBILE komt naar België

Een sterk partnership voor Mobistar

Brussel, 4 april 2011 - Na de lancering in Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije en Zuid Afrika, start Red Bull MOBILE vandaag zijn commerciële activiteiten in België. Het aanbieden van de Red Bull prepaidtelecomproducten in België gebeurt in samenwerking met Mobistar. Met het Red Bull MOBILE-tariefplan kunnen jongeren gratis bellen en onbeperkt sms'sen met hun Red Bull MOBILE-vrienden. Verder hebben Red Bull MOBILE gebruikers een "Ticket to the World of Red Bull" in hun handen, om onbeperkt te kunnen surfen op het Red Bull MOBILE portal en toegang te krijgen tot Red Bull events, sports en atleten. Deze co-marketingovereenkomst biedt Mobistar de mogelijkheid zijn positie in de erg competitieve prepaidmarkt te verstevigen. Red Bull MOBILE is de mobiele tak van Red Bull, het meest geliefde merk van energiedranken bij de jongeren. Dit merk staat vooral bekend voor zijn unieke marketing met adembenemende events en cultureel innovatieve activiteiten. In de leeftijdscategorie 15- 29 jaar is Red Bull bij 98 % gekend. België is het vijfde land waar Red Bull zijn telecomactiviteit start. Voor deze lancering koos Red Bull MOBILE voor telecompartner Mobistar, de pionier van de prepaidkaart in Europa. Het strategische partnership steunt op de complementariteit van beide bedrijven. Mobistar kan via deze co-marketing overeenkomst zijn prepaidaanbod uitbreiden en nieuwe segmenten aansnijden. Red Bull MOBILE kan steunen op het mobiele breedbandnetwerk, de infrastructuur en de ervaring van Mobistar.
Het Red Bull MOBILE-prepaidtariefplan biedt voordelen voor alle Red Bull MOBILE-vrienden. Vanaf een maandelijkse herlaadbeurt van 10 euro kunnen de Red Bull MOBILE-vrienden 24/7 gratis 600 minuten bellen, onbeperkt sms'sen en onbeperkt surfen naar de exclusieve Red Bull MOBILE-portaalsite.

Op de Red Bull MOBILE-portaalsite ontdekken klanten de Wereld van Red Bull:
* Red Bull-content is beschikbaar in 'video on demand', beelden & ringtones

* Updates over nationale en internationale Red Bull-events, atleten en teams.

* Red Bull-TV; een speciaal aan de Wereld van Red Bull gewijde TV- zender met spectaculaire beelden en met video-uitzendingen 24/7
* Red Bull-games & -apps; download en gebruik zijn gratis. Bovendien maken Red Bull MOBILE-vrienden talrijke kansen op een toegangsticket tot de World of Red Bull met behind-the-scenes access tot Red Bull Sports and Music events en exclusieve meet & greets met nationale en internationale Red Bull atleten.
Om de Red Bull MOBILE-vrienden een unieke ervaring met mobiel internet te bieden werden een aantal smartphones geselecteerd. Ze worden in een pack gecommercialiseerd, samen met een Red Bull MOBILE-simkaart waarmee Red Bull MOBILE-vrienden één maand gratis kunnen bellen en onbeperkt sms'sen. Red Bull MOBILE-simkaarten kunnen vanaf 4 april gratis online besteld worden op www.redbullmobile.be met de kans om een ticket te winnen voor het lanceringsevent op 6 mei te Antwerpen. Vanaf 26 april is Red Bull MOBILE in alle Mobistar centers en Media Markts verkrijgbaar. Een week later volgt de nationale distributie.


****
Mobistar (EURONEXT BRUSSEL: MOBB), één van de belangrijkste acteurs op de Belgische en Luxemburgse telecommunicatiemarkt, is actief in mobiele en vaste telefonie, in adsl en in andere markten met een groot groeipotentieel. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve producten en diensten voor de residentiële en voor de professionele markt. Mobistar is genoteerd op de Beurs van Brussel en behoort tot de France Télécom-groep.