Gemeente Best

Slotdebat (kern)takendiscussie

03-04-2011

De afgelopen maanden heeft de gemeenteraad een aantal keren gedebatteerd over het takenpakket van de gemeente. Wat vinden wij belangrijk? Doen we de juiste dingen? Kunnen taken beter of goedkoper? Kunnen we misschien samenwerken? Welke taken hebben prioriteit? Hiervoor heeft de raad vorige week maandag ook de mening van inwoners, maatschappelijke organisaties en verenigingen gevraagd. De keuzes die we maken, moeten een bijdrage leveren aan het verminderen van het begrotingstekort vanaf 2012.

Op maandag 11 april 2011 vindt het slotdebat plaats waarin de gemeenteraad de keuzes moet maken. Deze openbare vergadering begint om 19.00 uur en vindt plaats in de raadzaal. U bent van harte welkom.

De uitkomsten van de discussieavond met inwoners, maatschappelijke organisaties en verenigingen dienen als basis voor het slotdebat. Dit document kunt u vinden op onze website: www.gemeentebest.nl (Bestuur > Raadsplein > Gemeenteraad > Vergaderingen > Raadsvergadering 11 april).

Daarnaast kunt u de stukken inzien bij de raadsgriffier op het gemeentehuis (op afspraak) en in de bibliotheek.

Let op
In verband met de veiligheid is in de Raadzaal een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor publiek. Wilt u zeker zijn van een zitplaats in de Raadzaal, zorg dan dat u op tijd bent.

Mocht u vragen hebben over de raadsvergadering of de gemeenteraad, dan kunt u contact opnemen met de raadsgriffie van de gemeente Best op telefoonnummer (0499) 360 375. Per e-mail kan ook: raadsgriffie@gembest.nl.

---