Inspectie voor de Gezondheidszorg

Healthcare

Aankondiging International Forum on Quality and Safety in Healthcare

Nieuwsbericht | 08-12-2010

`Better Health, Safer Care, Lower Costs' is het onderwerp van het `International Forum on Quality and Safety in Healthcare'. Dit congres wordt gehouden van 5 tot en met 8 april 2011 in de Rai Amsterdam. Tot 15 december kunt u inschrijven met korting.

Hoe kunnen we kwaliteitsverbetering betaalbaar realiseren? Dat is de vraag die op de 2011 editie van dit congres, waar Nederland gastheer zal zijn, centraal staat. De Inspectie voor Gezondheidszorg treedt samen met ZonMw op als co-host. Ruim 2000 academici, onderzoekers, beleidsmakers en clinici uit 70 landen ontmoeten elkaar gedurende vier dagen om kennis en ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Nederland, dat een reputatie heeft op het gebied van patiëntenzorg, kwaliteitsverbetering en kostenbesparing, mag hier een inspiratiebron zijn voor landen over de wereld.

De eerste dag van deze conferentie is Dutch Experience Day. Op deze dag wordt gesproken over hoe je internationale ideëen kunt verwerken voor een nóg betere gezondheidszorg in Nederland. Andersom kan internationaal ook veel worden geleerd van Nederland als het gaat om kwaliteit, veiligheid en innovatie. Een uitgesproken gelegenheid, voor u, om uw steentje bij te dragen aan nationaal en internationaal betere zorg.

Tot 15 december kunt u inschrijven met korting, dus wees er snel bij. Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op de website van het International Forum, of download de brochure op deze site.

Meer informatie


* Registration Brochure International Forum 201108-12-2010 | PDF-document, 2138 kB
Zie het origineel