ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Compliance seminar 2011 (officiële opening Expatise Centrum)

28 feb 2011 om 13:37

Van alle voorkomende activiteiten binnen de HR-discipline is geen functie zo complex als die van de expatmanager. Het grensoverschrijdend uitzenden en ontvangen van medewerkers omvat immers niet alleen de reguliere P&A-activiteiten, maar vereist tevens kennis op vele andere gebieden die elk een eigen expertise kennen.

En alsof dat niet ingewikkeld genoeg is, speelt deze problematiek zich af in een internationale context en dat vereist kennis van de regelgeving van andere landen. Tegelijkertijd zien we een toename van de administratieve verplichtingen en een streng sanctiebeleid. Het Compliance seminar 2011 wil bedrijven in dit verband de helpende hand bieden. Deze studiedag wordt georganiseerd in samenwerking met uitvoeringsinstanties en vertegenwoordigers uit de advieswereld en laat de verplichtingen op het gebied van arbeidsrecht, arbeidsmigratie, sociale zekerheid en belastingen aan de orde komen. Dan gaat het om:
* aan welke verplichtingen u moet voldoen
* hoe u hieraan kunt voldoen

* de gevolgen als u niet aan deze verplichtingen voldoet

Het Compliance seminar 2011 vindt plaats op dinsdag 5 april bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam en wordt georganiseerd ter gelegenheid van de opening van het expertisecentrum op het gebied van internationale arbeidsmobiliteit Expatise. De studiedag is bedoeld voor medewerkers van de internationale HR-afdelingen, compliance officers, chief financial officers en financial controllers van internationale werkgevers. Per organisatie kunnen maximaal twee personen deelnemen aan het seminar. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie over dit evenement vindt u op de website van Expatise