Baston Wonen


Huurdersavond

8 March 2011 Op 5 april a.s. organiseert Baston ook dit jaar weer een voorlichtings- en inspraakavond voor huurders en andere belangstellenden.

Voor u als huurder een uitgelezen mogelijkheid om uw stem te laten horen of vragen te stellen waar u al een tijdje mee rondloopt. Op deze avond wordt er informatie verstrekt over de jaarlijkse huurverhoging en over andere vermeldenswaardige onderwerpen, zoals de nieuwe wetgeving ten aanzien van de inkomenseisen bij de toewijzing van woningen. Dit jaar hebben we er weer voor gekozen om tijdens deze avond alleen aandacht te hebben voor het beleid van Baston. Het deel voor de pauze heeft een algemeen karakter met gelegenheid tot het stellen van vragen van algemeen belang. In tegenstelling tot andere jaren bieden wij na de pauze de gelegenheid individuele vragen te stellen. Onze medewerkers van alle afdelingen zullen op deze avond aanwezig zijn om uw vraag te beantwoorden. En als dat niet gelijk lukt dan wordt uw vraag genoteerd en zult u op een later tijdstip een antwoord van ons krijgen.

De avond begint op 5 april om 19.30 uur en voor ons is het van belang om inzicht te hebben op hoeveel personen we kunnen rekenen. We verzoeken u vriendelijk om ons te willen aangeven of u van plan bent deze bijeenkomst bij te wonen. Dit kan telefonisch, schriftelijk of via de e-mail (info@baston.nl). U kunt natuurlijk ook persoonlijk langskomen om dit door te geven. Wij verwelkomen u graag op 5 april in ons kantoorpand aan de Mercurion 20
IMG_5056