Gemeente Coevorden


Klantcontactcentrum gemeente Coevorden vanaf 5 april geopend in Hof van Coevorden

woensdag 9 maart 2011

Het klantcontactcentrum van de gemeente Coevorden is vanaf 5 april 2011 geopend in het Hof van Coevorden. Het nieuwe adres: Kasteel 1 in Coevorden. Voor de eerste tien klanten die op 5 april in het Hof van Coevorden komen (vanaf 8.30 uur geopend), ligt een cadeaubon van EUR 10,- van Theater Hofpoort klaar.

De Publieksservice van de gemeente Coevorden verhuist van 1 t/m 4 april 2011 naar het Hof van Coevorden. Om deze verhuizing mogelijk te maken, is op vrijdag 1 april alleen het loket Burgerzaken van de Publieksservice van 9.00 tot 10.00 uur geopend voor geboorte- en overlijdensaangiftes. De overige loketten zijn gesloten. Op maandag 4 april zijn alle loketten van de Publieksservice gesloten.

Optimale dienstverlening
Burgemeester Bert Bouwmeester: "We hebben ervoor gekozen om ruim een maand voor de officiële opening naar het nieuwe gemeentehuis te verhuizen omdat we graag willen dat onze dienstverlening vanaf de officiële opening optimaal verloopt. Op deze manier hebben we de tijd om eventuele opstartproblemen op tijd op te lossen."

Eén klantcontactcentrum
Op dit moment zijn er vijf loketten (Burgerzaken, Belastingen, Maatschappelijke Ondersteuning, Werk/Inkomen/Zorg en Vergunningen) op de gemeentelijke locaties in Coevorden en Dalen waar klanten terecht kunnen voor producten en diensten. Vanaf 5 april zijn de vijf loketten geïntegreerd in één klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden. Er zijn dan geen publieksbalies meer op de locatie Aleida Kramersingel in Coevorden en de locatie Hoofdstraat 2 in Dalen. Klanten kunnen vanaf 5 april voor alle producten en diensten in het klantcontactcentrum terecht. Daarmee zijn ook de verschillende openingstijden van de publieksbalies verleden tijd.

De openingstijden van het klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden: Maandag van 08.30 tot 12.00 uur
Dinsdag van 08.30 tot 12.00 uur
Woensdag van 08.30 tot 16.00 uur
Donderdag van 08.30 tot 12.00 uur en van 16.00 tot 19.30 uur Vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur
Voor het gemeentearchief kunnen klanten terecht op de gemeentelijke locatie aan Kasteel 4 in Coevorden.

Overige afdelingen
Naast de afdeling Publieksservice verhuizen ook het bestuur, de griffie en de ondersteunende diensten naar het Hof van Coevorden. Het team Informatievoorziening blijft voorlopig gevestigd op de locatie Aleida Kramersingel 4 in Coevorden. De overige afdelingen zijn gevestigd op de locaties Hoofdstraat 2 in Dalen en Kasteel 4 in Coevorden.