Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Finale Rotterdams Open Podium

5 april in Zuidpleintheater

Dit jaar is de vierde editie gestart van Het Rotterdams Open Podium. Er staan opmerkelijk veel sterke en veelzijdige artiesten in de finale van Het Rotterdams Open Podium. De zeven finalisten overleefden de auditierondes met een strenge vakjury en voorrondes met een publieksjury en een vakjury. De gewijzigde opzet van Het Rotterdams Open Podium in het vierde seizoen leidt tot meer kansrijk talent. Vind je het interessant om kennis te maken met deze nieuwe Rotterdamse talenten, die in hun vrije tijd serieus bezig zijn met muziek, spoken word, toneel, zang, cabaret of andere podiumacts? Kom dan naar de finale van Het Rotterdams Open Podium op dinsdag 5 april 2011 in de grote theaterzaal van Theater Zuidplein. Aanvang: 20.00 uur.

De finale van Het ROP bestaat uit zeven artiesten, met divers talent, die elk 6 minuten de tijd krijgen om hun act uit te voeren. De finalisten bestaan uit de swingende brass band, Music United Brass, een Rotterdamse stand-up comedian genaamd Mo, de band Rras, Julinho Pimentel, de band Team Red, een spoken word act door I Think We Change en het bijzonder duo Auxs and Ruben. De winnaar krijgt een eigen avondoptreden in seizoen 2010-2011 in de kleine zaal van Theater Zuidplein en mogelijke begeleiding van Theater Zuidplein om programmeurs elders in Nederland te interesseren voor het aanbod van de vakjurywinnaar. Het publiek heeft echter ook een belangrijke rol, zij mogen een stem uitbrengen op hun favoriete finalist en hieruit wordt een publiekswinnaar verkozen. Deze winnaar mag een optreden verzorgen tijdens de afterparty van een reguliere voorstelling in Theater Zuidplein.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor de finale van 5 april is reeds van start gegaan. Kaarten zijn voor 4,50 te bestellen via de website van Theater Zuidplein www.theaterzuidplein.nl of bel naar 010-2030203 en reserveer uw kaarten. De kassabalie is van maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 15.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt Het ROP ook volgen via hyves, twitter of via de website www.hetrotterdamsopenpodium.nl om op de hoogte te blijven.