Deelgemeente Charlois Rotterdam

Vierde editie Rotterdams Open Podium

Dit jaar is de vierde editie van Het Rotterdams Open Podium. Zeven finalisten overleefden de strenge vakjury in de auditierondes. Ze strijden op dinsdag 5 april om de eerste plaats, tijdens de grote finale van het Rotterdams Open Podium in de grote zaal van Theater Zuidplein.

Iedere finalist krijgt zes minuten de tijd om zijn of haar act uit de voeren. Onder de finalisten bevindt zich een swingende brassband; Music United Brass, een Rotterdamse stand-up comedian, de bands Rras, Julinho Pimentel en Team Red, een spoken word act door I Think We can Change en het bijzondere duo Auxs and Ruben. De winnaar krijgt een eigen optreden in seizoen 2010-2011 in Theater Zuidplein en begeleiding van Theater Zuidplein om programmeurs elders in Nederland te interesseren. Ook het publiek mag een stem uitbrengen op hun favoriete finalist. Hieruit wordt een publiekswinnaar verkozen. Deze winnaar mag een optreden verzorgen tijdens de afterparty van een reguliere voorstelling in Theater Zuidplein.

Kaarten zijn voor 4,50 te bestellen via de website van Theater Zuidplein www.theaterzuidplein.nl of via 010-2030203. Kijk voor meer informatie op www.hetrotterdamsopenpodium.nl of volg @Het_ROP via Twitter en maak kans op vrijkaarten.