Gemeente Stichtse Vecht

Kent u de weg in het zorgdoolhof?

U hebt hulp in huis of zorg nodig. Waar begint u? WMO-loket, CIZ-indicatie... Wanneer vraagt u hulp? Wat is gratis en wat moet u zelf betalen?

Met deze vragen en meer kunt u terecht bij het Informatiecafé Breukelen Loenen op dinsdagavond 5 april a.s. van 19.30 tot 21.00 uur bij Tympaan, Beatrixstraat 9a, Breukelen. Voor meer informatie kunt u bellen met Steunpunt Mantelzorg van Tympaan: 06-451 03 660. Hebt u vervoer nodig, bel dan met Graag Gedaan, tel. (0346) 26 38 00.

Het Informatiecafé Breukelen-Loenen wordt georganiseerd met medewerking van zorgbemiddeling Zuwe en het WMO-loket. Het is voor iedereen vrij toegankelijk, en in het bijzonder geschikt voor mensen die te maken hebben met geheugenproblemen (zoals bij dementie, Parkinson, niet aangeboren hersenletsel), voor hun familie en andere verzorgers. Ook als u nog niet direct hulp nodig hebt is het verstandig om de weg te kennen, want vaak zit er tussen de aanvraag en de uiteindelijke uitvoering enige tijd.

Tijdens het Informatiecafé ontmoet u zorgprofessionals waarmee u op ongedwongen wijze kunt praten en andere mensen waarmee u ervaringen kunt delen. Er is veel gelegenheid voor vragen. We zorgen voor een drankje en er is een muzikaal intermezzo.