Gemeente Twenterand


Openbare raadsdebatten 5 en 12 april 2011

Op dinsdag 5 april en dinsdag 12 april 2011 debatteren de raadsleden en fractievertegenwoordigers van de gemeenteraad in het gemeentehuis in Vriezenveen. U bent van harte welkom als inspreker of als toehoorder bij de openbare raadsdebatten.

De raadsdebatten beginnen om 19.30 uur en zullen op 5 april worden voorgezeten door de heer G. Smelt en op 12 april door de heer M. Paters.

Agenda 5 april 2011 (openbaar) - raadszaal

- Tussenevaluatie Happy Fris

- Masterplannen Revitalisering bedrijventerreinen De Sluis te Vroomshoop en Weitzelpoort te Vriezenveen

- Tariefswijzigingen leges 2011

Agenda 5 april 2011 (besloten) - trouwzaal

- Voorstel Regioraad `Overdracht aandelen Twence aan gemeenten'

Agenda 12 april 2011 (openbaar) - raadszaal

- LOG beleid

- Samenwerking met omliggende gemeenten

- Onderwerpen Informatievoorziening

De agenda en de documenten die op de openbare raadsdebatten betrekking hebben, kunt u raadplegen via deze link. Ook liggen de stukken ter inzage in het gemeentehuis.

Inspreken
Als belanghebbende bij een geagendeerd onderwerp kunt u aan het begin van een openbaar debat inspreken. U kunt uw opvattingen over het onderwerp uitspreken. Raadsleden kunnen u daar dan vragen over stellen. Wilt u inspreken dan kunt u zich aanmelden tot dinsdag 5 of 12 april 12.00 uur 's middags bij de griffie: telefoonnummer (0546)-840713, (0546)-840712 of via e-mail: griffie@twenterand.nl.

Maar ook als u niet wilt inspreken bent u van harte uitgenodigd de openbare raadsdebatten bij te wonen.

Uitzending vergaderingen
De openbare raadsdebatten worden live uitgezonden op Delta TV. Tevens kunnen ze live (of later) gevolgd worden via deze link.