Gemeente Stichtse Vecht

Politieke markten van start

Op dinsdag 5 april staat de eerste politieke markt op de agenda van de raad. U bent van harte welkom om deze politieke markt bij te wonen. Bijvoorbeeld om zaken of initiatieven die u belangrijk vindt onder de aandacht te brengen van de raad. De politieke markten zijn bedoeld als laagdrempelig ontmoetingsmoment tussen de raad, de ambtenaren en inwoners van Stichtse Vecht.

Volgens het nieuwe vergadermodel komt de raad drie keer per maand bij elkaar in een vierwekelijkse cyclus. In de eerste en tweede week van deze cyclus staan de zogenoemde `werksessies' op de agenda waar raadsleden geïnformeerd worden over specifieke thema's en waar ruimte is voor debat. Voorafgaand aan deze werksessies worden politieke markten gehouden. Daar kunt u zich dus laten horen! Houdt u er wel rekening mee dat de werksessies zijn ingedeeld op thema? Het is de bedoeling dat de politieke markt deze thema's volgt.

5 april 2011: Werksessie bestuur, ruimte en economie 19.30 - 20.15 uur politieke markt
20.15 - 20.45 uur mogelijkheid tot officieel inspreken over onderwerpen van de agenda.
20.45 uur start werksessie met als agendapunten bestemmingsplan `Angstelkade' (bespreekpunt), en de ontwikkeling van `Het Kwadrant' in Maarssenbroek (presentatie)

12 april 2011: Werksessie kernen, mens en samenleving 19.30 - 20.15 uur politieke markt
20.15 - 20.45 uur mogelijkheid tot officieel inspreken over onderwerpen van de agenda
20.45 uur start werksessie met als agendapunt het gebiedsgericht werken (informatief)

26 april 2011: Raadsvergadering

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan een van de politieke markten of inspreken? Neemt u dan uiterlijk om 12.00 uur op de maandag voorafgaand aan de bijeenkomst contact op met de afdeling Griffie: griffie@stichtsevecht.nl of 0346 25 42 75. De werksessies en de raadsvergaderingen vinden plaats in de nieuwe raadzaal in Beek en Hoff, Molendijk 34 in Loenen aan de Vecht.