Politie Kennemerland

Boetes bij snelheidscontroles

Aerdenhout. Heemskerk, Bennebroek, Heemstede, 05-04-2011

AERDENHOUT, 4 april De politie hield maandagmiddag een snelheidscontrole op de Zandvoorterweg. Van de 1410 passanten reden er 174 harder dan de toegestane 50 km per uur. De hoogste snelheid was 83 km per uur. De betrokken bestuurders kunnen binnenkort hun bekeuring thuis verwachten.

HEEMSKERK, 4 april Bij een snelheidscontrole maandagmiddag op de Zevenhoeven bleken van de 212 bestuurders er 11 te hard te hebben gereden. De hoogste snelheid was 69 km per uur terwijl 50 km per uur is toegestaan. De betrokken bestuurders krijgen binnenkort hun bekeuring thuisgestuurd. De politie gaat de controles op deze locatie regelmatig herhalen.

BENNEBROEK, 4 april- De politie hield maandagavond een snelheidscontrole op de Rijksstraatweg. Hierbij bleken van de 560 passanten er 113 te hard te rijden. De hoogste snelheid was 79 km per uur waar 50 km per uur is toegestaan. De betrokken bestuurders krijgen binnenkort hun bekeuring thuisgestuurd.

HEEMSTEDE, 4 april Bij een snelheidscontrole op de Herenweg werden maandagavond 101 snelheidsovertreders betrapt. 440 Bestuurders reden langs de radarauto. De hoogste snelheid was 94 km per uur waar 50 km per uur is toegestaan. De betrokken krijgen binnenkort hun bekeuring thuisgestuurd.