De Hypotheekshop kiest voor transparant hypotheekmodel Independer.nl

Persbericht van Independer.nl

De Hypotheekshop heeft per 1 april het transparante hypotheekmodel 'Zoek Hypotheekadviseur' van Independer.nl geïntegreerd in de websites van haar vestigingen. Bezoekers kunnen via de websites van De Hypotheekshop-vestigingen zien welk rapportcijfer de klanten aan de betreffende vestiging hebben gegeven. Ook kunnen ze gemakkelijker zelf een kantoor beoordelen en het hypotheekadvies toetsen aan de normen van de AFM. Bezoekers kunnen dit doen door de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur in te vullen. Verder neemt De Hypotheekshop data van Independer.nl af die inzicht geven in de kwaliteit van het adviesproces bij alle vestigingen. De Hypotheekshop wil op deze manier de kwaliteit van het advies binnen de keten naar een hoger niveau brengen.

"Goede ervaringen van consumenten blijken steeds meer van doorslaggevend belang voor andere consumenten. Zoover en Iens zijn goede voorbeelden, maar in rap tempo neemt ook het belang van Independer.nl als vergelijkingssite voor hypotheekadvies toe. De Hypotheekshop ziet haar goede dienstverlening en tevreden klanten terug in de klantbeoordelingen. Daardoor melden zich spontaan steeds meer nieuwe klanten bij onze adviseurs", aldus Ron Bavelaar, algemeen directeur De Hypotheekshop.

Independer.nl is zeer verheugd over deze samenwerking. "De Hypotheekshop is de eerste hypotheekadviesketen die de verschillende onderdelen van het kwaliteitsplatform hypotheekadvies adopteert. De keten levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het vergroten van de transparantie van het hypotheekadvies in Nederland", aldus Ruud Martens, directeur Independer.nl.

De Hypotheekshop is een landelijke hypotheekadviesorganisatie met circa 180 kantoren. Gemiddeld krijgen de kantoren een waardering van 8,1 van hun klanten. Dit rapportcijfer is gebaseerd op reviews en de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur.
Maandelijks wordt de module 'Zoek adviseur' op Independer.nl zo'n 23.000 keer bezocht. Per dag ontvangt Independer.nl vele tientallen reviews en ingevulde Kwaliteitschecks.

Links:
http://www.independer.nl



Razende Robot Reporter