Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 10.00 uur

Utrecht, 05-04-2011

Koperdiefstal

MAARSBERGEN- Op maandagmiddag werd een koperdief aangehouden. Omstreeks 17.00 uur kreeg de politie de melding dat er koper werd gestolen bij een pand aan de Heygraefflaan. Agenten kwamen ter plaatse en de man werd in eerste instantie niet aangetroffen. Een politiehond werd losgelaten en ging op zoek naar de verdachte. De hond rook spoor en de 27-jarige man uit Rotterdam koos eieren voor zijn geld en gaf zich over. De man werd aangehouden en is ingesloten voor verhoor.

Over het hoofd

DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op maandagmiddag raakte een fietser gewond bij een aanrijding. Omstreeks 16.40 uur fietste een 68-jarige man uit Bunnik over de Sterkenburgerlaan. Een 45-jarige automobiliste uit Driebergen-rijsenburg zag de fietser, vermoedelijk door de laagstaande zon, de fietser over het hoofd. De fietser kwam ten val en hij liep een forse hoofdwond op en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Aanrijding met veel schade

RHENEN- Op maandagochtend ontstond er een aanrijding waarbij een gewonde viel en veel blikschade was. Omstreeks 11.45 uur reed een 29-jarige vrachtwagenchauffeur uit Raamsdonksveer over de Lijnweg. Hij zag te laat dat vier autos voor hem stilstonden en botste hier tegenaan. De mogelijkheid bestaat dat tussen de autos al eerder een aanrijding was ontstaan en vervolgens reed de vrachtauto op de autos. Een 56-jarige vrouw uit Gennep, die in een van de autos zat, raakte gewond aan haar nek en werd vervoerd naar het ziekenhuis.