Gemeente Breda

05Apr
Aanpassing kruising Oosterhoutseweg - Nieuwe Kadijk Een ruimere bocht voor de bus komend vanaf Teteringen, richting Breda bij de kruising Oosterhoutseweg - Nieuwe Kadijk is noodzaak. Om dit te realiseren vinden er werkzaamheden plaats tot 16 april. Deze `oprit' is geheel afgesloten tot en met vrijdag 8 april van 9.00 tot 16.00 uur (overdag, buiten de spitsuren).
Het hele ontwerp van de kruising Oosterhoutseweg - Nieuwe Kadijk is mede gebaseerd op de HOV bussen van Veolia, die vanuit Oosterhout rechtdoor rijden tot aan de spoorwegovergang, om vervolgens via een nieuwe verbindingsweg rechtstreeks naar het station te rijden. Echter deze ontwikkeling is er nog niet. Voorlopig rijden de bussen vanaf Teteringen op de kruising rechtsaf, gaan de Nieuwe Kadijk op en verder via Kapittelweg richting station Breda.
Omleidingroutes tot en met 8 april
Het verkeer dat normaal rechtsaf wil vanuit Teteringen naar de A16, wordt dan doorgestuurd / omgeleid via de Oosterhoutseweg zuid, over de spoorlijn, Tilburgseweg - Teteringsedijk - Kapittelweg en zo weer terug de Nieuwe Kadijk op.
Verkeer komend vanuit Tilburgseweg, richting Teteringen dat op de kruising linksaf de Nieuwe Kadijk op wil, wordt omgeleid via de Posthoorn.
De Veolia lijnen 126 - 127 vanuit Teteringen naar Breda volgen tijdens de daluren ook deze route. Veolia lijnen 126 - 127 vanuit Breda naar Teteringen blijven de normale route rijden.
Breda, 5 april 2011