Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van mishandeling

Helmond Centrum, 05-04-2011 o De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een mishandeling op zaterdagavond 2 april, rond middernacht, op de Markt.

Een 17-jarige Helmonder stond op dat moment buiten een café een sigaret te roken. Daarbij werd hij aangesproken door een groepje andere jongens. Uiteindelijk pakte één van hen het pakje sigaretten van het slachtoffer af en ging er vervolgens vandoor. Toen de 17-jarige jongen achter hen aan ging, draaiden twee jongens zich om en sloegen het slachtoffer. Die kwam daardoor ten val en kreeg vervolgens nog een aantal trappen tegen het lijf. Het slachtoffer raakte gewond en werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij aan zijn verwondingen is mishandeld. Er is een summier signalement van de twee daders:


1) Man, licht getinte huidskleur en kort zwart haar.


2) Man, licht getinte huidskleur, tenger figuur en zwart krullend haar. Hij droeg een glimmende, donkere jas en een pet.

De politie is op zoek naar mensen die de mishandeling gezien hebben of die iets weten dat er mogelijk mee te maken heeft. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.