Politie Limburg-Zuid

Diverse verkeerscontroles in Limbrichterveld

05-04-2011 | 16:38 | Sittard-Geleen

In de wijk Limbrichterveld zijn vandaag weer diverse controles uitgevoerd, vooral op verkeersgebied. Aan de controle deden onder meer vier motoragenten en een aantal agenten in burger mee.

Op de Dr. Nolenslaan werden 29 auto's gecontroleerd. 13 Mensen kregen een bon omdat ze geen gordel droegen, vier omdat ze mobiel belden, één persoon omdat de aanhanger geen kentekenplaat had en iemand had getinte ruiten in de auto die niet conform voorschriften waren.

Op de Leyenbroekerweg werden 38 auto's gecontroleerd. Hier droegen 16 mensen geen gordel en kregen 9 mensen een bon vanwege mobiel bellen. Verder werden bonnen uitgeschreven voor het gebruiken van het verdrijvingsvlak en het niet kunnen tonen van een kentekenbewijs.

Op de Arendstraat werden 66 bromfietsen gecontroleerd. Dit leverde 17 overtredingen op: 10 bromfietsen waren opgevoerd, 5 bestuurders hadden geen kentekenbewijs bij zich en daarnaast werd nog een bon uitgeschreven omdat iemand geen helm droeg en omdat een claxon het niet deed. Los van de verkeersovertredingen werd nog een bon uitgeschreven voor het dumpen van afval.