Gemeente IJsselstein


Voorontwerp bestemmingsplan Koningshof-Schuttersgracht

Het voorontwerpbestemmingsplan Koningshof-Schuttersgracht ligt tot en met woensdag 11 mei 2011 ter inzage. Om de herontwikkeling van de Koningshof-Schuttersgracht mogelijk te maken is een bestemmingsplanwijziging nodig. Zodra de multifunctionele bibliotheek aan de Hoge Biezen klaar is, verhuizen de bibliotheek en de Rabobank hier naar toe. Daarna wordt de locatie aan de Koningshof herontwikkeld, zodat er ruimte ontstaat voor winkels met daarboven woningen en inpandige parkeerruimte.

Op woensdagavond 13 april a.s. is er van 19.30 tot 21.30 uur een informatieavond in De Overtoomzaal van het Fulcotheater, Overtoom 3. Tijdens deze avond geeft Artica Vastgoedontwikkeling een presentatie geven over het stedenbouwkundig ontwerp van de locatie Koningshof - Schuttersgracht (en de Molenstraat). Verder kunt u het voorontwerp bestemmingsplan inzien en uw vragen stellen aan medewerkers van de gemeente en Artica Vastgoedontwikkeling.

Het voorontwerp bestemmingsplan is in te zien bij het Klantcontactcentrum in het stadhuis, via de website en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Tijdens de inspraakperiode kan een ieder een inspraakreactie indienen bij het college. Het indienen van een inspraakreactie kan zowel mondeling als schriftelijk. Als u een mondeling inspraakreactie wilt indienen, vragen wij u hiervoor een afspraak te maken via telefoonnummer 030 - 686 1664.