Audax Persbericht

Voor het eerst sinds jaren in reportage Patricia Paay en Christina Curry open en eerlijk in Glossy

Van een moeder-dochterrelatie is geen sprake, Patricia Paay (61) en Christina Curry (20) zijn hartsvriendinnen. Voor het eerst geven de smaakmakers van de Nederlandse glamour samen een interview: in Glossy blikken zij open en eerlijk terug op de moeilijke periode die ze samen doormaakten én ze kijken vooruit naar hun gezamenlijke toekomst. Christina blijkt niet altijd gecharmeerd te zijn van haar moeder...

Het glamourblad heeft het opzienbarende interview gecombineerd met een unieke fotoshoot van de veelbesproken dames. Uiteraard komt de scheiding van Patricia Paay en Adam Curry aan bod en Christina windt er geen doekjes om: 'Ik vond jou gek doen en ik vond papa een lul'. Daarnaast geven moeder en dochter een inkijkje in hun relatie en hun positie in de showbizzwereld. Zoals iedereen de glamourqueens heeft leren kennen, nemen zij ook nu absoluut geen blad voor de mond.

'Als ik word benaderd, gebruik ik die aandacht ook', vertelt Patricia. De kans om hun mening en gevoelens te delen, laten Patricia en Christina in Glossy dan ook niet schieten. Dit leidt tot meerdere verrassende uitspraken. Want wie vindt rijk zijn 'horrible'? En over de waarheid spreken zegt Patricia: 'Het is soms nog niet eens waar wat ik zeg, het is pure entertainment. Als je op tv bent, moet je er iets leuks van maken. Dat het daarna wordt opgepikt en volledig uit zijn verband wordt gerukt, vind ik alleen maar leuk.'

Glossy is in de zomer van 1999 gelanceerd door Audax en in de loop der jaren is het blad uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende tijdschriften binnen het glamoursegment. De editie met het dubbelinterview van Patricia en Christina ligt dinsdag 5 april in de winkels.

Glossy is een uitgave van Audax Publishing B.V. Audax Publishing is onderdeel van het in Gilze gevestigde familiebedrijf Audax. Vanuit de in Amsterdam gevestigde uitgeverijdivisie is Audax in Nederland onder andere uitgever van weekbladen zoals Weekend, Party, Vriendin en HP/De Tijd alsmede maandbladen zoals AvantGarde, Glossy, Girlz!, STARS, Royalty en AktueelMAN.
---



Audax