Ingezonden persbericht


Tele2 maakt zich klaar voor strijd om tablet klant Laagste prijs per MB moet tablet gebruik buitenshuis stimuleren

Amsterdam, 5 april 2011. Tele2 introduceert vandaag prepaid Mobiel Internet voor tablets met de laagste prijs per MB en opent daarmee de strijd om de tablet klant. Met een (micro)SIM kunnen klanten overal in Nederland zonder dongel gebruikmaken van mobiel internet op een daarvoor geschikte tablet, zoals een iPad 3G of Galaxy Tab. Een Prepaid SIM-kaart kost bij Tele2 slechts E 5,- en een dagpas is verkrijgbaar voor E 0,99. Tele2 gaat als echte challenger meteen ver onder de marktprijs zitten en stimuleert zo het onderweg gebruikmaken van mobiel internet op een tablet.

"Tablets worden steeds populairder en wij merken dat er een duidelijke behoefte bij onze klanten is om naast het thuisgebruik via Wi-Fi ook onderweg op internet te kunnen zonder vaste maandelijkse kosten", aldus Herwin van der Kamp, directeur consumentenmarkt Tele2. "Wij komen daarom nu met een betaalbare oplossing voor mobiel internet voor tablets en maken ons klaar voor de strijd om de tablet klant."

Online verkrijgbaar en opwaarderen, vanaf E 0,99 per dag Een (micro)SIM kaart kost E 5,00. De snelheid is 3,6 Mb/s down en 384 Kb/s up. Consumenten kunnen kiezen voor een Dagpas met een datategoed van 10MB a E 0,99, een Weekpas met een datategoed van 70Mb te gebruiken in een week a E 5,99, een Maandpas met 300MB datategoed te gebruiken in 30 dagen a E 22,99 of een Kwartaalpas met 900 MB datategoed te gebruiken binnen 90 dagen a E 59,99.


- EINDE -

Contact Tele2
Remco Meerstra
Corporate Reputation Manager
T: +31 (0) 20 750 1804
E: remco.meerstra@tele2.com

Tele2 Nederland B.V. is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt zowel de consumenten-, de zakelijke als de wholesale markt een compleet pakket van communicatiediensten. Tele2 biedt spraak-, data-, internet- en tv-diensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën. Tele2-klanten profiteren van gebruiksvriendelijke en betaalbare diensten van topkwaliteit. Meer nieuws en informatie zijn verkrijgbaar via newsroom.tele2.nl


---- --