Politie Zeeland


---

519-2011 Aanhoudingen voor winkeldiefstal, Goes
In een winkel in De Spinne in Goes werd dinsdag omstreeks 12.45 uur een 44-jarige vrouw uit Goes aangehouden wegens diefstal van een potje creme ter waarde van ¬ 17,99.
In de directe omgeving van de winkel werd even later een 56-jarige Goese vrouw, vermo omstreeks 12.45 uur een 44-jarige vrouw uit Goes aangehouden wegens diefstal van een potje creme ter waarde van E 17,99.
In de directe omgeving van de winkel werd even later een 56-jarige Goese vrouw, vermoedelijk een betrokkene aangehouden. De 44-jarige vrouw deed afstand van het potje creme en zij werd met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld. De andere vrouw werd na verhoor, wegens gebrek aan bewijs, heengezonden. Van een derde vermoedelijke betrokkene, een 36-jarige man uit Goes, werden de personalia genoteerd. Deze man werd, eveneens wegens gebrek aan bewijs, niet aangehouden.

520-2011 Fietsendieven aangehouden, Rilland
Bij Het Rak in Rilland werden dinsdag omstreeks 16.00 uur een 58-jarige man en een 53-jarige vrouw, beiden uit Roosendaal, aangehouden wegens diefstal van twee fietsen op het station in Krabbendijke.
Een politiecollega uit Midden en West Brabant, die in zijn vrije tijd over de Spoorlaan in Krabbendijke reed, zag dat er op het station in Krabbendijke een fiets in een auto werd geladen. Hij waarschuwde de Zeeuwse collega's en volgde de auto. Toen de auto bij Het Rak door de politie werd gecontroleerd bleken er twee fietsen in te liggen. De twee inzittenden bekenden gelijk dat zij de fietsen in Krabbendijke hadden gestolen. Zij werden aangehouden en de fietsen werden in beslag genomen.
De politie zoekt de eigenaren van de fietsen. Wie dus vanmiddag zijn/haar fiets miste bij het station in Krabbendijke, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

521-2011 Verkeersongeval met letsel, Kloetinge
Bij Westeinde in Goes gebeurde dinsdag rond 17.00 uur een verkeersongeval.
Een 39-jarige automobiliste uit de gemeente Goes wilde parkeren in een parkeervak. Tijdens het heen en weer rijden om de auto goed neer te zetten, reed zij een 16-jarige meisje aan, dat dat achter haar auto fietste. Zij is met klachten over pijn in haar elleboog door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.