Een eigen website is nu voor iedereen bereikbaar


Lutten, 20110405 -- Een uniek en maatschappelijk verantwoord initiatief, dát is www.voordeelwebsite.nl. Oprichter Edwin Frakking glimlacht als hij vertelt over zijn gerealiseerde droom. 'Iedereen kan vanaf nu een eigen website beheren. Onze systemen zijn zelfs voor digibeten toegankelijk en bijzonder gebruiksvriendelijk. Daarnaast hanteren wij lage prijzen, zodat het hebben van een doeltreffende en succesvolle website niet alleen meer is voorbehouden aan grote bedrijven met dito omzetten.'

Eenvoudig en compleet
Voordeelwebsite maakt het online profileren voor iedereen toegankelijk. Het beheersysteem zorgt ervoor dat de website gemakkelijk aan te passen is. Er is ruim keuze (24 soorten websites) en natuurlijk is ook maatwerk mogelijk. Een website staat binnen een paar uur online en ondersteuning is altijd direct beschikbaar. Een Nederlandstalige handleiding, uitleg in videofilm en de gratis support via telefoon, mail of chat staan tot ieders beschikking. Voor nog geen vijftien euro per maand leveren Edwin en zijn collega's een website met support en meer: hosting, mailadressen, domeinnaam en beheersysteem, het is allemaal bij de prijs inbegrepen. De klanten van Voordeelwebsite hebben alle vrijheid door kortlopende contracten, profiteren van het bonussysteem en kunnen voor een minimale bijdrage een webwinkel aan de website toevoegen. Online ondernemen is nu toegankelijk voor iedereen.

Website van het jaar
En het kan nóg voordeliger! Voordeelwebsite kiest iedere maand één opvallende website welke meedingt naar de titel 'Website van het jaar'. De twaalf genomineerde websites krijgen door deze verkiezing aanzienlijk meer exposure en de winnaar betaalt daarnaast ook nog eens een jaar lang geen abonnementskosten. Het is meer dan duidelijk: voordeel en toegankelijkheid zijn de standaard bij Voordeelwebsite.