Online fysiotherapie niet langer toekomstmuziek met launch


Amsterdam, 20110405 -- Per 1 april is de compleet functionele HelloFysio portal live gegaan. Met HelloFysio biedt H&C Health Promotion als eerste in Nederland een online alternatief aan voor reguliere fysiotherapie. Gewoon vanuit huis of kantoor. Werknemers van deelnemende bedrijven worden binnen 4 uur geholpen door één van onze gediplomeerde fysiotherapeuten.

De basis voor HelloFysio rust op 13 jaar in-company fysiotherapeutische ervaring bij grote bedrijven. De unieke triage tool en het protocol van de stepped care online fysiotherapie van HelloFysio werd ontwikkeld in samenwerking met de Radboud Universiteit Nijmegen. Volgens dit protocol kan een werknemer met een fysieke klacht op HelloFysio informatie vinden over de meest voorkomende aandoeningen en bijbehorende oefeningen bekijken. De gebruiker kan hier zelf, zonder tussenkomst van de fysiotherapeut mee aan de gang.

Voor persoonlijk advies wordt binnen 4 uur contact opgenomen via webcam of telefoon. Direct daarna zet de HelloFysiotherapeut een op maat gesneden behandelplan klaar, met video-oefeningen, adviezen, vervolgafspraken en meetmomenten. De cliënt heeft online inzicht in het complete behandelplan, inclusief medisch dossier, en kan zelf bijhouden wat zijn of haar voortgang is. HelloFysio geeft de cliënt de regie terug over zijn of haar gezondheid.

Als uit de triage blijkt dat de cliënt toch gezien moet worden, wordt doorverwezen naar de fysiotherapeut op locatie van het bedrijf óf de beste praktijk in de omgeving.

Ga nu naar www.hellofysio.nl en ontdek het zelf!