Gemeente Lopik

Scoor je Baan! op 5 april 2011

Op 5 april 2011 van 13:00 tot 16:30 uur organiseren UWV WERKbedrijf, FC4You en het VSO- en Praktijkonderwijs een banen- en ontmoetingmarkt in het FC Utrecht Stadion voor jongeren uit het speciaal onderwijs. Een samenwerking die uniek is in Nederland! Met het thema `Scoor je baan!" hebben de partijen de handen ineen geslagen om deze jongeren en ondernemers uit de regio Utrecht met elkaar in contact te brengen. Daarnaast krijgen werkgevers er informatie en persoonlijk advies over wetten, mogelijke regelingen en subsidies van werkcoaches maar ook van collega-ondernemers.

Er worden aansprekende activiteiten georganiseerd waaronder een rondleiding door het stadion en een ontmoeting met voormalig FC Utrecht-speler Jean Paul de Jong. Jean Paul is als oprichter van stichting Klein-Galgenwaard altijd betrokken geweest bij de Utrechtse jeugd. Frans van Seumeren zal ook aanwezig zijn om de ondernemers welkom te heten en zijn visie op MVO met hen te delen.

Het VSO- en Parktijkonderwijs uit de regio zorgt voor de aanwezigheid van de jongeren. Werkgevers kunnen op verschillende manieren aan dit evenement meedoen. Zo kunnen zij een stand bemensen om zichzelf te presenteren. Ook kunnen zij langskomen om zich te oriënteren en te laten informeren over het aannemen van een jongere met een beperking. Daarnaast is het mogelijk om hun vacatures mee te geven aan werkcoaches van het UWV WERKbedrijf voor bemiddeling.