Ingezonden persbericht



Uitbreiding directieteam Juicy Details

ROTTERDAM - Gezien de versnelde uitrol van het aantal vestigingen van Juicy Details wordt het directieteam uitgebreid en is met ingang van 1 april 2011 Eugène Randag benoemd tot CEO. Peter Allan is per gelijke datum benoemd tot COO, blijft statutair directeur en gaat zich volledig richten op de implementatie van het groeiplan en het realiseren van "operational excellence" in de verschillende winkels van Juicy Details.

Eugène heeft meer dan 25 jaar ervaring in management, retail en projectontwikkeling. Hij was eerder lid van de Groepsdirectie van HEMA en Vroom & Dreesmann en mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van la Place. Daarnaast is hij lid van de marketingadviesraad van het nieuwe Rijksmuseum te Amsterdam.

Peter heeft meer dan 20 jaar (inter)nationale ervaring in retail en entertainment. Hij werkte o.a voor Warner Bros. en Compass Group in verschillende landen waar hij verantwoordelijk was voor de implementatie en aansturing van food- en horeca concepten.

De keten van Juicy Details juicebars gaat de komende jaren flink uitbreiden. Naast de bestaande vestigingen Rotterdam Alexandrium en Schiphol werd vorige week de tweede vestiging op Schiphol geopend. Eind april wordt Amstelveen Stadshart geopend en de komende maanden staan nog 6 openingen gepland in o.a. Utrecht Hoog Catharijne, Arnhem en Rotterdam. Aandeelhouders in Juicy Details zijn onder meer Antea Participaties en Concenter B.V.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht