Algemene omroepvereniging AVRO


Hilversum, 05-04-2011

AVRO ROODSHOW START CD-VEILING VOOR STICHTING JARIGE JOB

Zojuist heeft Jan-Willem Roodbeen in zijn Radio 2-programma AVRO Roodshow het startsein gegeven voor een speciale cd-veiling. De opbrengst van deze veiling komt ten goede aan de Stichting Jarige Job. Deze organisatie zorgt ervoor dat ook de armste kinderen in Nederland een normale verjaardag kunnen vieren.

De afgelopen maanden won Jan-Willem Roodbeen meer dan 100 cd's met zijn radiospelletje 'Cd van Jou, Cd van Mij'. Deze cd's worden 10 dagen lang geveild via avroroodshow.nl. Hier kunnen luisteraars bieden op hun favoriete cd.

In de Roodshow zijn elke dag reportages en interviews over de veiling te horen. Op donderdag 14 april is de speciale veilinguitzending. Jan-Willem Roodbeen veilt die middag nog een aantal extra cd's, waar live op kan worden geboden via de telefoon.

Om zo veel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Jarige Job, kunnen luisteraars hun favoriete cd's omzetten in zilver (¤ 250), ggoud (¤ 500) of platina (¤ 750). De cd wordt dan in ee een fraaie lijst aangeboden. Een leuk aandenken en voor veel kinderen een onvergetelijke verjaardag!

Meer informatie over de actie en het programma: roodshow.avro.nl of www.stichtingjarigejob.nl.

Bekijk hier het filmpje waarin Jan-Willem Roodbeen op bezoek gaat bij de Stichting Jarige Job:

AVRO Roodshow, iedere werkdag tussen 14:00 en 16:00 uur op Radio 2.


---