Gemeente Son en Breugel


Veiligheidsdebat 6 april 2011

Op woensdag 6 april 2011 om 20.00 uur debatteert de raadscommissie algemene zaken over de speerpunten op het gebied van veiligheid voor de komende vier jaren.

Het huidige veiligheidsbeleid is eind 2010 geëvalueerd. Vele partnerorganisaties van de gemeente zijn hierbij betrokken, waaronder vertegenwoordigers van de zeven buurtbeheerprojecten uit Son en Breugel.

Speerpunten
Uit de analyse van het veiligheidsbeleid 2010 komen de volgende aandachtspunten naar voren: jeugd en jongeren, verkeer, buurtpreventie/buurtbeheer en Ekkersrijt. De aanpak van de georganiseerde misdaad en brandveiligheid zijn ook aandachtspunten als gevolg van huidige ontwikkelingen binnen veiligheid. De raadscommissie vraagt zich in een openbaar debat af of de juiste speerpunten zijn benoemd en - zo ja - hoe we uitvoering gaan geven aan deze speerpunten. De uitkomsten van het veiligheidsdebat vormen belangrijke ingrediënten voor het integrale veiligheidsbeleid dat de gemeenteraad op 28 april 2011 voor de komende vier jaren zal vaststellen.

Denk mee!
Het veiligheidsdebat is openbaar, dus zijn inwoners van Son en Breugel van harte uitgenodigd om het debat van de commissie bij te wonen. Het debat staat onder leiding van mevr. E. Jeurissen en wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis.

Het Veiligheidsdebat
Woensdag 6 april 2011
Aanvang 20.00 uur
Gemeentehuis Son en Breugel