Audax Julian Assange Verkoop autobiografie Wikileaks's Julian Assange Dinsdag 11 Januari, 2011 De autobiografie van Julian Assange, leider van de klokkenluiderssite Wikileaks, zal vanaf 7 april 2011 in de boekhandel te verkrijgen zijn. De titel luidt Wikileaks versus the World; My Story. In december werd bekend dat Assange zijn autobiografie zou schrijven omdat hij geld nodig heeft om zich te verdedigen tegen de aanklachten over verkrachting in Zweden. Hij heeft zijn autobiografie verkocht voor ongeveer één miljoen euro.

Wie schuilt er achter deze gedreven en invloedrijke man en waar komen zijn opvattingen vandaan? Assange en zijn baanbrekende mediabedrijf deden de hele wereld de bestaande betekenis van woorden zoals democratie, transparantie en macht heroverwegen en herdefiniëren. De uitgever zei over het boek: "We zijn erg enthousiast dat we dit boek kunnen uitgeven. Het werk van Assange bij Wikileaks is overal ter wereld van onschatbare waarde."

WikiLeaks Versus the World: My Story Author: Julian Assange Pub Date 7 april 2011 ISBN 9780857861900

TPB, ⬠19,95 *

Van Ditmar Boekenimport, opgericht in 1924, behoort sinds 1988 tot het Audax-concern en heeft zich in de ruim 80 jaar van haar bestaan ontwikkeld tot dé handelspartner voor de boekhandel. Gespecialiseerd in de import, marketing en distributie van Engelstalige boeken. (c) Copyright 2011 Audax