Vroege vogel korting nu beschikbaar voor het European Treasury Event of the Year

20/01/2011 11:07

PR Newswire

LONDEN, January 20, 2011 /PRNewswire/ -- gtnews heeft bekendgemaakt dat het nu boekingen accepteert voor het Global Corporate Treasurers Forum Europe (http://www.gctfe.com). Na het succes van het openingsforum in Londen in 2010 keert deze hoogwaardige conferentie op 7-8 april 2011 terug in het Ritz-hotel in Parijs.

Het Global Corporate Treasurers Forum Europe, georganiseerd door gtnews en gesponsord door HSBC, brengt Europa's meest hoge corporate treasury professionals bijeen om de grootste kwesties te bespreken waarmee corporate treasures vandaag de dag geconfronteerd worden. Door middel van een uniek programma met paneldiscussies, workshops en hoofdpresentaties zullen zij meer leren over Europese treasury en zichzelf, en hun bedrijven en hun beroepen voorbereiden op de uitdagingen van het komende jaar.

Onderwerpen, sprekers en panelleden worden door een groep corporate treasurers uit heel Europa geselecteerd om er zo voor te zorgen dat elk element van het evenement door en voor treasurers gekozen wordt. Het programma zal continu geüpdate worden om ervoor te zorgen dat er rekening gehouden wordt met de meest recente ontwikkelingen in de Europese economie, handelscondities, wetgevingen en nog veel meer.

Treasury professionals, op het niveau van Assistant Treasurer en hoger, die voor 14 februari boeken kunnen voor slechts 765 pond sterling deelnemen aan het Global Corporate Treasurers Forum Europe, inclusief alle hoofdsessies, twee van de vijf interactieve workshops, de welkomstreceptie en het galadiner tijdens een cruisetocht op de Seine. Ga voor meer informatie over de agenda en voor registratie naar http://www.gctfe.com.

Over gtnews

gtnews.com is het grootste netwerk ter wereld van corporate treasury professionals. Met meer dan 50.000 geregistreerde lezers en een bibliotheek met meer dan 10.000 artikelen, witboeken en onderzoeksrapporten en gewone nieuwsbrieven, online seminars en discussiegroepen, is het een ongeëvenaarde bron voor treasury professionals en degenen die er zaken mee doen. Toegang tot gtnews.com is gratis voor degenen die geregistreerd zijn en wij verkopen nooit namen of e-mailadressen dus de privacy van onze lezers is gegarandeerd. Onze auteurs werken voor treasury-afdelingen van leidende bedrijven, banken, technologiebedrijven, overheden en gespecialiseerde adviesbureaus. Al onze inhoud wordt gecontroleerd en geredigeerd door ons in Londen gebaseerde team van ervaren financiële schrijvers die elke week nieuw materiaal in gebruik nemen, schrijven en publiceren.

Meer dan 500 leidende banken en andere financiële leveranciers ter wereld hebben al met gtnews.com samengewerkt om redactionele secties te sponsoren, onderzoek te financieren en educatieve inhoud te leveren aan onze lezers. Onze op advies gebaseerde aanpak helpt honderden leveranciers van deze zeer veeleisende markt hun aanbod te verfijnen terwijl onze gespecialiseerde schrijvers "goed leiderschap" kunnen leveren in een van onze 79 inhoudscategorieën.

In 2007 werd gtnews.com overgenomen door de Association for Financial Professionals (AFP), de leidende professional op haar gebied in de Verenigde Staten. Samen bieden gtnews.com en de AFP een ongeëvenaarde mix aan informatie, educatie, training en diensten aan aan meer dan driekwart van 's werelds 1000 grootste ondernemingen.

Over HSBC

HSBC's toewijding aan het ondersteunen van uw behoeften qua het beheer van uw kasmiddelen gaat verder dan onze uitgebreide wereldwijde dekking. Wij investeren continu in producten en diensten voor het beheer van kasmiddelen om oplossingen met toegevoegde waarde te leveren voor het verbeteren van het beheer van uw werkkapitaal en het voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de ondernemingen van onze klanten. Door te luisteren naar uw behoeften en de juiste oplossingen te leveren, wijden wij ons toe u te helpen het meeste te maken van uw financiële activa. Wij werken op internationale basis maar ook op plaatselijk niveau om ervoor te zorgen dat internationale verschillen geïdentificeerd worden en dat aanverwante voordelen gebruikt worden. Met onze teams van specialisten kunnen wij garanderen dat wij de vaardigheden, expertise en bronnen hebben om oplossingen te leveren, ongeacht of u oplossingen nodig hebt op internationaal, regionaal of lokaal niveau. Wij automatiseren zoveel mogelijk functies terwijl we ervoor zorgen dat u het nog steeds voor het zeggen hebt. Onze oplossingen voor het beheer van kasmiddelen zijn ontworpen voor integratie met de bedrijfssystemen van onze klanten en worden geleverd via HSBCnet (HSBC's internationale internetbankierensysteem), HSBC Connect (HSBC's host-to-host leveringskanaal) en SWIFT. Via een uniek proces voor het combineren van de ontwikkeling van onze oplossingen van het beheer van kasmiddelen en onze leveringskanalen, levert HSBC echt innovatieve oplossingen aan haar klanten.

http://www.hsbcnet.com/transactionbankingeurope

gtnews

CONTACT: David Johnson, +1-301-961-8893, djohnson@afponline.org






-