Gemeente Ede

dinsdag, 8 maart 2011

Cursus voor verkeersregelaars bij evenementen

Als uw aanstelling als evenementen verkeersregelaar (bijna) verlopen is of als u voor de eerste keer verkeersregelaar bij evenementen wilt worden, bent u hartelijk welkom op één van de onderstaande avonden.

Als uw aanstelling als evenementenverkeersregelaar (bijna) verlopen is of als u voor de eerste keer verkeersregelaar bij evenementen wilt worden, bent u hartelijk welkom op één van de onderstaande avonden.

Er zijn twee mogelijkheden
o u hebt een pasje dat één jaar geldig is en verloopt in 2011 dan verwachten wij u om 19.30 uur;
o in alle andere gevallen verwachten wij u om 20.15 uur.

Alle bijeenkomsten zijn in het gemeente/stadhuis van onderstaande plaatsen. Het maakt voor u niet uit in welke plaats u zich aanmeldt. U bent overal hartelijk welkom. Vergeet niet uw oude pasje en een pasfoto mee te nemen.

Na het volgen van de instructieavond wordt u aangesteld als evenementen verkeersregelaar voor de periode van één jaar, dit volgens de nieuwe wettelijke regeling. U krijgt daarvoor een aanstellingscertificaat en een pasje. Uw aanstelling is vervolgens geldig voor alle hieronder genoemde gemeenten. Houdt er rekening mee, dat het enkele weken kan duren voordat u uw pas/certificaat ontvangt. We raden u aan om tijdig een instructieavond te volgen.

Aanmelden voor deze avonden kan alleen vooraf via d.klein@barneveld.nl. Dit heeft te maken met de beschikbare ruimte. Als er geen plaats meer is op uw gewenste avond, zoeken we samen naar een andere mogelijkheid.

Data cursussen

Gemeente Ede

7 april, 20 juni en 24 oktober

Gemeente Barneveld/Scherpenzeel (is in Barneveld)

14 maart, 16 mei, 5 september en 21 november

Gemeente Nijkerk

4 april en 26 mei

Gemeente Wageningen

31 maart en 13 juni

Gemeente Renkum

14 april en 30 mei