AEGON

Clearfields en AEGON zijn op zoek naar 6pack

Clearfields en AEGON zijn op zoek naar zes jonge succesvolle studenten die naast hun studie als partners een eigen adviesbureau in Amsterdam gaan managen. Onder de naam 'Clearfields Six' zullen zes studenten zelfstandig een goedlopend adviesbureau moeten opzetten. Als onderdeel van de selectieprocedure gaan op 7 en 8 april 20 studenten met elkaar de strijd aan om uiteindelijk zitting te nemen als partner in dit studentenadviesbureau. AEGON heeft nog 4 wildcards voor deze 'competitie'.

Vanaf mei 2011 zullen zes studenten onder de naam Clearfields Six aan de slag gaan in hun eigen bedrijf. Voor een deel gaan zij meewerken aan de grote projecten van het moederbedrijf Clearfields, maar ze zullen ook zelfstandig consultancy opdrachten moeten verwerven en uitvoeren.

Voordat het zover is organiseert AEGON op 7 en 8 april een speciaal ontwikkelde business case als onderdeel van de selectieprocedure. In twee dagen buigen 20 studenten zich over vraagstukken van de verzekeringsmaatschappij.

Nog 4 wildcards voor de selectieprocedure

In de afgelopen weken zijn op twee universiteiten van Amsterdam getalenteerde studenten geworven. Aan de hand van CV's en een selectie gesprek zijn 16 studenten gekozen om op 7 en 8 april deel te nemen aan de business case. In samenwerking met Clearfields geeft AEGON nog vier wildcards weg aan talentvolle potentiële Clearfields Six partners. "AEGON vindt het bijzonder leuk dat we deze samenwerking met Clearfields hebben. Niet alleen brengt het ons in contact met talentvolle studenten, we hopen ook dat we tijdens de twee business case dagen tot nieuwe verfrissende ideeën komen" aldus Monique Bodde, Hoofd Personeelszaken Nederland, van AEGON.

Studenten die zich nog aan willen melden kunnen dat doen per mail via recruitment@aegon.nl