Syntens

Nieuwe workshopcyclus voor ondernemers met groeiambitie

Innovatienetwerk Syntens brengt in de workshopcyclus âSuccesvol groeien; laat u inspireren!â ondernemers met groeiambities bij elkaar. De opzet van de cyclus is om ze samen te laten sparren over de groei van hun bedrijf, zodat zij daardoor beter in staat zijn hun groeiambities te realiseren.
Â
In de groeiersworkshops van Syntens ontmoeten ondernemers elkaar die in eenzelfde groeifase zitten met een eigen problematiek maar met herkenbare knelpunten. Ze leren van elkaars ervaringen in een inspirerende omgeving. Resultaat van deze workshops is dat ondernemers meer inzicht krijgen in hun management- en ondernemersvaardigheden om deze doeltreffender in te kunnen zetten.
Ondernemers met een groeiambitie kunnen deelnemen wanneer: ⢠Hun bedrijf tussen de 2 en 10 jaar bestaat, of wanneer zij minder dan 5 jaar geleden een bedrijf hebben overgenomen/voortgezet; ⢠Hun bedrijf bestaat uit 5 tot 30 personen.
Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn groeiproblematieken, ondernemen c.q. managen, de rol als leider, organiseren, delegeren, inspireren en creativiteit.

De eerste workshop vindt plaats op donderdag 7 april 2011 van 14:00 uur tot 18:00 uur in Eindhoven. In overleg met de deelnemers worden de inhoud en de data van de andere workshops bepaald. Het programma bestaat uit vier workshops. De deelnamekosten bedragen ⬠300.

Informatie en aanmelden
Geïnteresseerde ondernemers kunnen contact opnemen met Syntens: José de Bruijn Â
jose.debruijn@syntens.nl 088 â 444 0 562
David van Dinther Â
david.vandinther@syntens.nl 088 â 444 0 563

Ervaringen van eerdere deelnemers
âDe ervaringen van de âoude rottenâ gaven handvatten waar ik verder mee kan. Ook de gebruikte modellen boden inzicht in de verbanden tussen verschillende groeiperikelen.â
âDeelname aan deze workshops geeft je de kans in de keuken te kijken bij andere ondernemers in dezelfde groeifase. Dat werkt inspirerend. De openheid van de collega-ondernemers brengt je op nieuwe ideeën.â


---
________