Gemeente Barneveld


Gemeente Barneveld op Succes!Beurs

De gemeente Barneveld is op donderdag 7 april 2011 aanwezig tijdens de Succes!Beurs in het Kasteel De Schaffelaar. De gemeente informeert belangstellenden over het ondernemersklimaat en het thema duurzaamheid. De beurs is toegankelijk van 14.00 tot 21.00 uur.

Derde editie
De gemeente Barneveld doet voor de derde keer mee aan de Succes!Beurs in het kasteel. Tijdens de beurs informeert de gemeente belangstellenden over het ondernemersklimaat in en van de gemeente Barneveld. Vertegenwoordigers van het ondernemersloket van de gemeente Barneveld zijn tijdens de komende beursdagen aanwezig om belangstellenden te informeren over de mogelijkheden om als ondernemer in Barneveld te starten of te groeien. De afgelopen jaren is het ondernemersloket van de gemeente Barneveld gegroeid tot hét loket voor alle ondernemersvragen. Wie meer wil weten over ondernemen in Barneveld kan kijken op de speciale website van het ondernemersloket (www.ondernemersloketbarneveld.nl) of contact opnemen met één de accountmanagers van de gemeente Barneveld, T 0342-495888.

Duurzaamheid
De gemeente Barneveld besteedt tijdens de Succes!Beurs dit jaar met name aandacht aan het thema duurzaamheid. Medewerkers van de afdeling Leefomgeving van de gemeente Barneveld zijn op verschillende momenten tijdens de beursdag aanwezig om ondernemers te informeren over de mogelijkheden om als bedrijf mee te werken aan duurzaamheid. Voor meer informatie over klimaat- en duurzaamheidsinitiatieven, kijk op www.barneveldklimaatinitiatief.nl.

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl