RTL Group

PSV en FC Twente donderdag in kwartfinale Europa League

Op donderdag 7 april komen PSV en FC Twente uit in de kwartfinale van de Europa League. In deze 'heenwedstrijden' treffen zij Benfica en Villareal. RTL 7, de tweede voetbalzender van Nederland, zendt deze wedstrijden uit.

Op deze avond Europa League-avond bestaat de opstelling in de studio uit Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Aansluitend volgt live de wedstrijd Glasgow Rangers PSV. De Eindhovenaren kwamen in eigen huis niet verder dan 0 0. Ook hier moeten beide ploegen dus alles uit de kast halen om door te dringen tot de volgende ronde. Vincent Schildkamp tekent bij deze wedstrijd voor het commentaar.

PSV reist af naar Portugal en het commentaar bij het liveverslag van het treffen met Benfica komt van Leo Driessen. Aansluitend volgt een samenvatting van de ontmoeting van FC Twente met Villareal, die in Spanje plaatsvindt. Hierna zijn beelden van de twee andere kwartfinales te zien: Porto - Spartak Moskou en Dynamo Kiev - Braga.

Uitzending: RTL 7, donderdag 7 april
20.30 uur Benfica - PSV LIVE
23.25 uur Villareal - FC Twente
23.40 uur Samenvattingen overige wedstrijden

Website: www.rtlvoetbal.nl

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met , tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl.