Gemeente Ubbergen


Informatieavond Structuurvisie Buitengewoon Ubbergen 2020

De gemeente Ubbergen heeft een plan gemaakt dat aangeeft hoe Ubbergen de komende 10 jaar met de beschikbare ruimte in de gemeente omgaat. Een zogenaamde structuurvisie. De structuurvisie geeft in hoofdlijnen antwoord op vragen als: Op welke plaatsen mag gebouwd worden? Waar mag gerecreëerd worden? Welke uitbreidingsmogelijkheden hebben agrarische bedrijven?

Gespreksavonden cover Ontwerp structuurvisie Buitengewoon Ubbergen 2020

In november 2010 hebben we u gevraagd mee te denken over de inhoud van de structuurvisie Buitengewoon Ubbergen 2020. Velen van u hebben daar gehoor aan gegeven. De reacties vanuit de gespreksavonden zijn zo veel mogelijk verwerkt in het ontwerp van de structuurvisie.

Ter inzage

Vanaf 8 april ligt het ontwerp voor de structuurvisie Buitengewoon Ubbergen 2020 inclusief de visiekaart gedurende 6 weken ter inzage. Dat houdt in dat u dit op het gemeentehuis en op de website kunt inkijken. Naar aanleiding van uw bevindingen kunt u eventueel uw zienswijze indienen (tot en met 19 mei).

Informatieavond 14 april

Op 14 april wordt in dorpshuis De Sprong, Prins Bernhardstraat 1 in Ooij, een informatieavond gehouden. Tijdens deze avond krijgt u een korte presentatie van de structuurvisie. Daarna kunt u informatieve vragen te stellen. De presentatie begint om 20.00 uur. De zaal is om 19.30 uur open. U bent van harte welkom.