Politie Drenthe

Donderdag 7 april 2011

Provincie Drenthe, 07-04-2011

Politie controleert in verkeer

MEPPEL/PESSE De politie heeft woensdag een verkeerscontrole uitgevoerd op de N855. Er zijn bekeuringen uitgeschreven wegens te hard rijden (2x), het niet kunnen tonen van het rijbewijs (1x) en het rijden zonder gordel. Bovendien is het rijbewijs ingevorderd van een bestuurder op de A28 bij Pesse. De bestuurder reed 186 km/uur waar 120 km/uur is toegestaan.

Rijden zonder geldig rijbewijs

EMMEN De politie heeft woensdagmiddag een 36-jarige man uit Hooghalen aangehouden op de Stationsstraat wegens het rijden zonder geldig rijbewijs. De man had tevens een aantal openstaande boetes. Hij is ingesloten voor verhoor.

RODEN De politie heeft woensdagmiddag een 25-jarige man uit Roden aangehouden aan de Doom wegens het rijden zonder geldig rijbewijs. Bovendien was de auto waarin de man reed niet verzekerd. Tevens bleek de beginnende bestuurder te hebben gedronken. Hij blies 125 ugl. op het bureau.

Rijbewijzen ingevorderd

HOOGEVEEN Agenten hebben woensdagmiddag het rijbewijs ingevorderd van een 33-jarige man uit Hoogeveen. De man reed op de Nijstad met een snelheid van 124 km/uur waar 60 km/uur is toegestaan.

HOOGEVEEN Woensdagavond is het rijbewijs ingevorderd van een 27-jarige man uit Beilen. Hij reed op de Nijstad 136 km/uur waar 60 km/uur is toegestaan.

HOOGEVEEN De politie heeft woensdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 36-jarige man uit Mijnsheerenland. De man reed 180 km/uur waar 120 km/uur is toegestaan.