Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Lochem - Tienermeisje steelt sterke drank                 |

De politie heeft woensdagmiddag 6 april een 16-jarig meisje uit Lochem verhoord over een winkeldiefstal bij een supermarkt aan het Wapen van Lochem in haar woonplaats. Het meisje was daar in de kraag gevat toen zij een fles sterke drank probeerde te stelen.


De politie kreeg rond 14.15 uur de melding van de winkeldiefstal. Het meisje had een fles sterke drank in haar tas gestopt en was de kassa voorbij gelopen zonder te betalen voor de drank. Direct daarna werd het meisje door het winkelpersoneel aangehouden en is ze overgedragen aan de politie. Op het politiebureau legde het meisje een bekennende verklaring af over haar daad. Ze zal worden aangemeld bij een jeugdpreventieproject waarbij haar een passende maatregel zal worden opgelegd.


2011045685

|     |Lochem - Inbraak bij bouwbedrijf                          |

Bij een bouwbedrijf aan de Hanzeweg in Lochem is in de nacht van woensdag op donderdag 7 april ingebroken. Het is nog niet duidelijk wat hierbij is gestolen.


De inbraak werd rond 03.15 uur door een beveiligingsmedewerker ontdekt en gemeld. Er was een raam van het pand geforceerd om binnen te kunnen komen. De exacte buit is nog niet bekend. De politie heeft de inbraak in onderzoek.


2011045946

|     |Zutphen - Bestolen bij vechtpartij                        |

De politie onderzoekt een geweldsincident dat zich op vrijdag 1 april afspeelde vlak voor de entree van het treinstation aan het Stationsplein in Zutphen. Een 19-jarige jongen uit Ede zou belaagd zijn door drie andere jongens die daarbij de telefoon en MP3-speler van de jongen zouden hebben gestolen. De politie zoekt getuigen van het incident.


De 19-jarige jongen deed woensdag 6 april aangifte van diefstal. Hij kreeg die vrijdag bij het verlaten van het station om nog onbekende reden ruzie met een jongeman. Vervolgens mengden zich nog twee andere jongens met de ruzie, waardoor er uiteindelijk een vechtpartij ontstond. Hierbij zouden de belagers de telefoon en MP3-speler van de Edenaar hebben gestolen. De MP3-speler is later echter bij het station teruggevonden. De politie onderzoekt het incident en is op zoek naar getuigen. Men kan hiervoor contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)


2011043222


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --