Landstede

Vintage shopping day succesvol!

Jongerencentrum De Garage in Veluvine organiseerde op zaterdag 2 april van 13.00 uur tot 16.00 uur een tweedehands kledingbeurs; Vintage shopping day. Tijdens deze beurs werdt er kleding en accesoires verkocht voor meiden van 12 tot en met 18 jaar.

De middag werd ondanks het prachtige weer goed bezocht en leverde 250,00 op voor het goede doel. Dit bedrag gaat naar Inam, een meisje dat in een sloppenwijk in Zuid-Afrika woont. De opbrengst van de kledingbeurs maakt het mede mogelijk dat zij toch naar school kan. Voor 100,00 kan Inam een maand naar school.

Behalve tweedehands artikelen waren er ook nieuwe kleren en accesoires te koop. Er is o.a. gesponsord door Donna, Bluf jeans, Time Out, Vedder, The Green Lioness en Street One.

Bij de kassa werdt 10% extra betaald over alle koopjes. Deze 10% ging naar het goede doel. Van de gesponsorde kleding ging de volledige opbrengst naar het goede doel.

De Vintage shopping day is georganiseerd door acht meiden (Kim Hup, Inge van de Veen, Demi van Berkel, Rodee Jongetjes, Sandra Hofman, Laura Franken, Jiska Korf en Marrinda Jans) van 13 tot en met 16 jaar uit de gemeente Nunspeet van het Veluvine College in samenwerking met jongerencentrum De Garage.

De Garage is onderdeel van Landstede Welzijn. Zij doen dit vrijwillig, of in het kader van hun maatschappelijke stage.