Gemeente Barneveld


Drie winnaars bij schilderijenwedstrijd CJG Barneveld

De winnaars van de schilderijenwedstrijd die het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld heeft georganiseerd zijn bekend. Uit alle inzendingen is er één winnende peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en basisschool gekozen. De winnende schilderijen zijn door wethouder Troost en CJG-coördinator Karina van Triest gepresenteerd.

Wat houdt de schilderijenwedstrijd in?
Alle peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en basisscholen in de gemeente Barneveld hebben een schildersdoek van CJG Barneveld ontvangen. De opdracht was om met de kinderen van één groep het schildersdoek zo mooi mogelijk te versieren binnen het thema "jeugd en gezin". De kinderen mochten verschillende soorten materialen gebruiken. In totaal zijn er 35 prachtig versierde schilderijen gemaakt. Uit alle inzendingen heeft CJG Barneveld één peuterspeelzaal, één kinderdagverblijf en één school gekozen met het mooiste schilderij. Alle inzendingen krijgen een plekje in het nieuwe CJG Barneveld.

De winnaars van de schilderijenwedstrijd
De winnaars van de schilderijenwedstrijd zijn: CJG inzendingen
* Peuterspeelzaal De Burgt - Blokkentoren, Barneveld
* Kinderdagverblijf Kinderopvang de Maatjes, Barneveld
* Basisschool Daltonschool Lange Voren, Barneveld

De winnaars ontvangen voor hun school, peuterspeelzaal of kinderdagverblijf een speelgoedbon van EUR 75. Daarnaast vieren ze op woensdagochtend 20 april de zeer feestelijke opening van het CJG Barneveld. met wethouder Troost mee.

Openingsprogramma
Het Centrum voor Jeugd en Gezin opent op 20 april haar deuren aan de Bouwheerstraat 52 in Barneveld.
In de middag (van 13.30 uur tot 16.00 uur) organiseert CJG Barneveld een leuk en interessant voor ouders, opvoeders en kinderen. Met:

* Tischa Teve - kinderpsycholoog en bekend van het TV-programma Schatjes - over Positief en Creatief Opvoeden
* De Familyfactory met korte workshops over Timemanagement en Pubers
* Beauty- en tattoo-salon. In de salon kun je je laten schminken of je haren mooi maken. En wie wil er niet zo'n stoere tattoo op zijn arm?

* Ballonkunstenaar, met kleurrijke ballonkunstwerken.
* Poppendokter. Kom langs met je zieke pop of kapotte knuffel, de poppendokter maakt ze beter!

* Limonade en lekkers

Kijk voor het totale programma in onderstaand bestand. Lezers van de gemeentelijke informatiepagina in Barneveld Vandaag kunnen op donderdag 14/4 de bon op de pagina uitknippen en invullen. De ingevulde bon kan men tijdens de opening inleveren bij CJG Barneveld. Men maakt dan kans op een dagje Dolfinarium voor 5 personen.


Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl